Hvid-sten

Reelt demokratiet på Frederiksberg:

Til rådighed for borgerne, skal der være eksterne og uafhængige borgerrådgivere/”ombudsmænd”, bestående af socialrådgivere og jurister. Rådgiverne skal have tavshedspligt og direkte og fuld aktindsigt, efter fuldmagt fra borgeren.


Der skal være reelle mulighed for borgerdrevne forslag, hvor man kræver et rimeligt antal, der stemmer for det skal behandles.


Handicappede samt børn og unge tilknyttet familieafdelingen skal have den hjælp de ifølge loven er berettiget til og der skal arbejdes stringent med forebyggelse og medinddragelse af borger i opgaveløsningen. Dette skal ske i tide for at forebygge, at de berørte inkl. pårørende ikke bryder sammen, mister deres arbejde m.v.


Vi skal ikke igen se sager, som på Værnedamsvej, hvor alt besluttes over hovedet på borgerne. Meget i denne sag er allerede vedtaget, men det er ikke slut, og vi har tidligere set frygtelige forhold for erhvervsdrivende, når byggeprojekter startede (se afsnittet om erhvervslivet). Borgerne på Værnedamsvej har en stemme til forsat at blive hørt via Hvid-sten.

 

Forrige side - næste side