Hvid-sten

Per Odin Thiim Thim er borger på Frederiksberg og er en mand, med indsigt og erfaring i et hav af områder. Det gør ham til en person, der ville kunne tage hånd om kommunens problemer bredt og professionelt. Han er ikke karrierepolitiker. Han har arbejdet siden han var 5, i kontrast til mange politikere, der aldrig har sat en fod på en arbejdsplads, og derfor ikke ved hvad det indebærer.
Efter et voldsomt uheld har selv han oplevet det totale svigt fra kommunen, overfor både ham selv og det barn han stod som alene-far til der. .

Se lidt af Pers egne oplevelser nederst på sidenNogle citater fra Per:
”Hvis man har bare en smule samvittighed, kan man jo ikke stemme på dem, der sidder ved roret nu” 
”Reelt havde jeg intet ønske om at stille op, eller sidde i byrådet. Men nok er nok, skeletter og skandaler vælter ud fra det rådhus, og konstant ser man svage borgere svigtes” 

Per er 45 år, uddannet i NeuroScience, Immunologi, IT og Business på CBS, ITU og KU. Her har han stiftet en non-profit fond og et firma til at bekæmpe hjernesygdomme og hjælpe truede dyr:
www.cph-cerebrum.org https://www.facebook.com/CPHCEREBRUM
www.demkip.dk www.facebook.com/demkip

 

”Jeg var rystet over, at det hele sejlede i mange afdelinger og ingen af dem arbejdede sammen. Den politiske ledelse var tilsyneladende totalt ligeglad med problemerne, og at de svageste borgere ofte blot blev svagere i systemet. Som var de et uønsket element, der bare skulle ud af kommunen.” 


Tidligere Officer i Forsvaret.

”Ordentligheden og medmenneskeligheden skal tilbage på Rådhuset” 


Per har arbejdet i 30 år som skuespiller, og har bl.a. siderne www.skuespil.com og www.facebook.com/perthiimthim .

Her kan ses et par af rollerne, som du måske kender (man kan klikke på foto, og se kort video):

 


Han var også Danmarks første astronaut-kandidat.En drøm, der desværre brast ved det ovenstående grimme uheld.

I sin fritid, brygger han øl, og har nogle store patientgrupper, hvor han frivilligt hjælper dem med at komme på fode igen. Bl.a. https://www.facebook.com/groups/hjerne og https://www.facebook.com/groups/hjerne2

Var som barn og ung aktiv i Venstres Ungdom, og har altid stemt borgerligt - men blev chokeret over, hvordan hans ”egne” forvaltede en så rig kommune.

 

 

 

Egne Oplevelser:

"Jeg har bl.a. oplevet at bo i en ejendom, som lejer i boligfonden, at vi pludseligt stod til salg til boligspekulanter med meget dårligt ry (Blackstone). Jeg har oplevet hvordan udlejer var totalt ligeglad med, at vi ikke kunne varme op til mere end 7 grader inde en vinter, og som ignorer henvendelser om alvorlige problemer, og ikke følger loven mht varsling af renovering og hvilke tider på døgnet det gøres. Vi blev chikaneres af omfattende larm. Vi oplevede ulovlige opsigelser, når vi kritiserede forholdene. Vores husleje er steget med over 4000 om måneden på få år, men eftersom både fondens formand, og formanden for huslejenævnet begge sidder som byrådsmedlemmer for C, er det som at slå i en dyne, at klage.

Jeg har også erfaring fra kommunen, efter at have blevet alvorligt skadet ved et uheld, og være alenefar - vi blev svigtet totalt af både jobcenter og familieafdelingen - reelt gjorde de tingene værre. Vi oplevede sågar så omfattende svigt, at vi måtte få mad fra røde kors, og måtte både i ankenævn og til folketingets ombudsmand, for at få blot kontanthjælp.

Jeg har mødt utroligt mange mennesker, der har haft samme oplevelser, men som ikke magtede at tage kampen op. Det er bl.a. jer, jeg kæmper for. Det skal simpelthen være slut med den respektløse holdning overfor borgerne."

Per O. T. Thim