Hvid-sten

Nyheder!

Se vores spændende nye interview

 

11-16/11 2021

Mød os i byen med foldere

10/11 2021

Mød os til den store afslutningsdebat på Rådhuset

Uddrag i videoerne her:

 

Om parkering:

 

8/11 2021

Mød os hos ældresagen

Nyt skønt interview om vore holdninger:

 

 

Kort udgave af videoen:
https://www.youtube.com/watch?v=qdWSGvTSr1w

7/11 2021

Mød os i byen med foldere, eller om aftenen på Rådhuset om Blackstone-sagen

6/11 2021
Møde os hele dagen i Frederiksberg Centret

5/11 2021

Mød os i byen, vi deler foldere ud

4/11 2021

Mød spidskandidat Per Odin Thiim Thim (E) | Falkoneren

Fin artikel om spidskanidaten for Hvid-sten.

3/11 2021

Borgermøde med udsatte og udsatterådet. Se også i galleri.

26/10 2021

I dag kan du læse lidt af min personlige historie omkring miljø

Borgermødet for hjerneskadede er aflyst. Vi hører gerne fra jer via mail eller sociale medier.

23-24/10 2021

Plakatophægning. Vi oplever desværre allerede at mandag morgen har meget været udsat for hærværk. Men også rigtigt mange positive henvendelser fra borgere, der er nysgerrige om den nye liste.

Samtidigt oplever vi desværre at spidskandidater fra flere af de små nye lister, er blevet blokeret fra Frederiksberg største og meget pro-konservative Facebook side "vi der holder af Frederiksberg". Trist for demokratiet.

6/10 2021

TV interview med Frederiksberg LokalTV

5/10 2021

Artikel i Frederiksberg Liv

Tja, de glemte ganske vist at nævne os i overskriften, og i den mindre overskrift over brødteksten, hvor alle 8 andre er nævnt, og glemte at interviewe os, men vi er da nævnt:

https://frederiksbergliv.dk/artikel/r%C3%B8d-gr%C3%B8n-koalition-styrkes-bitten-vivi-jensen-volt-og-veganerpartiet-var-valgt-side


7/8 2021 "Pressemeddelelse"

En ny borgerliste og borgmesterkandidat udfordrer Frederiksbergs vikarborgmester
Hvid-sten: En ny Borgerliste på Frederiksberg
En borger fra Frederiksberg, har fået nok af den herskende uordentlighed og magtfuldkommenhed på Frederiksberg Rådhus. Per O. T. Thim ønsker en anden form for samlende politik, hvor borgeren og erhvervslivet medinddrages i beslutningsprocesserne. Det kræver en åben og gennemsigtig forvaltning.
”Hvid-sten” er hævet over blokpolitik og tager altid afsæt i, hvad der er bedst for borgerne. Der er ingen hellige køer eller fastlåste politiske ideologier, der tvinges ned over alle sager og beslutninger. Vi står derimod for en nuanceret tilgang til de enkelte forvaltningsområder. Vi er ikke politikere, vi er borgere, der har fået nok. Vi kan arbejde på tværs af hele det politiske spektrum.
”Reelt havde jeg intet ønske om at stille op, eller sidde i byrådet. Men nok er nok, skeletter og skandaler vælter ud fra det rådhus, og konstant ser man svage borgere svigtes” 
Per O. T. Thim
Vi tror på, at mange mennesker på Frederiksberg savner at få ordentligheden tilbage på Rådhuset. At politikerne gør det bedste for Frederiksberg som helhed og ikke bare sig selv og sine.
Per har selv oplevet mange af problemerne ved byråd og forvaltningen på Frederiksberg. Han bor til leje i en ejendom forvaltet af den skandaleramte Frederiksberg Boligfond, i netop en af de ejendomme, der blev solgt til Blackstone (den såkaldte Blackstone-skandale). Han har også selv oplevet det totale svigt fra kommunen overfor ham og sin lille søn, da han gik fra en lovende karriere til at være meget skadet efter et uheld med en flugtbilist. Sidenhen mødte Per mange andre borgere, der var gået tabt i systemet på Frederiksberg – Danmarks rigeste kommune. Uden held forsøgte han at råbe byrådets politikere op om problemerne, men talte til døve ører.
”Jeg var rystet over, at det hele sejlede i mange afdelinger og ingen af dem arbejdede sammen. Den politiske ledelse var tilsyneladende totalt ligeglad med problemerne, og at de svageste borgere ofte blot blev svagere i systemet. Som var de et uønsket element, der bare skulle ud af kommunen.” 
Per O. T. Thim
Per O. T. Thim vil arbejde for et Frederiksberg med orden i økonomien, bedre velfærd og respekt for borgerne. En kommune, hvor der også tages hånd om de svageste, og borgerne får hjælp, når uheldet er ude.
Frederiksberg skal have en værdig social- og ældrepolitik og være en by, som alle nyder at bo i - fra børn og unge til vore ældste borgere. Vi tror på, at et livligt kulturliv, et sundt miljø og fokus på klima skaber sådan en by.
Inddragelse
Mennesket skal i fokus - både borgere og kommunens ansatte. De skal inddrages - for det er dem, vi skal arbejde for. Der skal drages nytte af de store ekspertiser, vi har til rådighed i byen. Det skal være slut med politisk lukkethed og nepotisme. ”Hvid-sten” er ikke låst at partipolitik. Per håber derfor også på, at flere borgere fra Frederiksberg, vil kontakte ham for at blive en del af den nye borgerliste.
Forvaltningen skal møde borgerne med imødekommenhed og tillid. Borgerne og de ansatte skal høres, for de kan også bidrage til mulige løsninger. 

Ligeværdighed
Alle - borgere og ansatte - skal føle sig værdsatte, nyttige og ligeværdige, men også forpligtede til at bidrage til byens og borgernes bedste.
Tryghed
På Frederiksberg skal man kunne vælge at tage ansvar for sit eget liv. Man skal kunne følge sine drømme med respekt for både andres frihed og naturen. Alle borgere skal føle sig trygge overalt i kommunen - uanset tidspunkt på døgnet. Og uanset om vi er i vores hjem, på vej hjem fra en fest, eller oplever livsændringer, der kræver kommunens hjælp. Som borgere på Frederiksberg skal vi vide, at vi får hjælp, når vi har brug for den.
”Ordentligheden og medmenneskeligheden skal tilbage på Rådhuset” 
Per O. T. Thim

 

 

Kort om spidskandidaten og listen
Navnet Hvid-sten hentyder til flere ting: Ganske som Hvidstensgruppen gjorde oprør mod overmagten, gør vi oprør mod en bundrådden kultur på rådhuset på Frederiksberg, og et bystyre, der har siddet med total magt alt for længe, og som træder på de svageste, fremfor at hjælpe dem. Vi hentyder også til de mange skandaler på Frederiksberg de senere år, i bl.a. familieafdeling, omkring borgmesteren, skandaler i jobcentret, boligskandaler, herunder boligfonden og Blackstone (Heraf Hvid-sten, som det ”modsatte” af Blackstone)

Per Odin Thiim Thim, 45 år. Uddannet i NeuroScience, Immunologi, IT og Business på CBS, ITU og KU. Tidligere Officer i Forsvaret. Har arbejdet i 30 år som skuespiller. Var Danmarks første astronaut-kandidat og brygger øl i sin fritid. Efter et voldsomt uheld har selv han oplevet det totale svigt fra kommunen.
Var som barn og ung aktiv i Venstres Ungdom, og har altid stemt borgerligt - men blev chokeret over, hvordan hans ”egne” forvaltede en så rig kommune.
”Hvis man har bare en smule samvittighed, kan man jo ikke stemme på dem, der sidder ved roret nu” 
Per O. T. Thim